in

Roma, cuplu de români specializat în furturi din buzunare, capturați în urma unei acțiuni de supraveghere la una dintre stațiile de metrou

Un cuplu de români a fost arestat în Italia, după ce amândoi au fost prinși la furat din buzunare în Roma. Românii obișnuiau să acționeze în zonele aglomerate. Conform Terzo Binario, citat de observatornews.ro, românii obișnuiau să fure portofele și să utilizeze cardurile descoperite în portofelele respective.

Cei doi români, R. A., de 34 de ani, și C. V., de 29 de ani, au fost prinși după o plângere depusă de una dintre victime care a rămas fără 1.000 de euro. Românii atacau în spațiile aglomerate și în special în stațiile de metrou și de autobuz. În baza detaliilor oferite de victimă și a unor imagini surprinse de unele camere de supraveghere, polițiștii italieni au reușit să-i identifice pe cei doi români.

Au fost capturați în urma unei acțiuni de supraveghere ce a avut loc la una dintre stațiile de metrou unde se știa că cei doi români își fac veacul. Mai mult, R. A. a fost prins când purta aceleași haine pe care le purta și când a furat portofelul victimei care a depus plângere.

Ancheta a scos la iveală că cei doi români au comis mai multe astfel de furturi, astfel că cei doi au fost arestați. R. A. a fost încarcerat la Regina Coeli, iar C. V. la închisoarea Rebibbia.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Români din diaspora, vi se fură țara din nou. Aveți DREPTUL LA VOT la aceste alegeri locale. Mamă, tu cu cine votezi?

Tomac: Italia votează pentru reducerea numărului de parlamentari. În România am făcut asta în urmă cu 10 ani, dar legea așteaptă