in

Roma, era la arest domiciliar, a ieșit și a ucis doi oameni. Una dintre victime este un român de 27 de ani

Emanuele Veronesi, de 35 de ani, a fost arestat cu acuzația de omor dublu.

Primul este cel al lui Laurențiu Ursu, transsexual român de 27 de ani, omorât în noaptea de 10 noiembrie în parcul Turismo din cartierul Eur, Roma. A fost ucis cu o lovitură de cuțit în inimă. Bărbatul reținut a recunoscut că l-a întâlnit pe trans, crezând că este o femeie. Când a descoperit că nu era așa, potrivit declarațiilor date anchetatorilor, a cerut înapoi banii plătiți pentru prestația sexuală și astfel a început o ceartă.

”Da, am agresat transsexualul – a recunoscut Emanuele V. Credeam că este o femeie însă apoi mi-am dat seama că nu era așa. Atunci i-am cerut să-mi restituie banii. Nu voia și ne-am certat”.

Trec 12 ore și Emanuele iese cu un amic nord-african de 20 de ani, cunoscut în perioada de detenție comună la închisoare.

Și nord-africanul a fost găsit mort, ucis cu o lovitură de cuțit în inimă.

”Nu l-am ucis eu – jură Emanuele V. în fața agenților de la secția omoruri. Am consumat cu el cocaină, apoi în zori am plecat și el încă era viu”.

Tânărul de 35 de ani a fost arestat cu acuzația de omor voluntar al transsexualului și evadare din arest domiciliar. Bărbatul își ispășea partea finală a unei condamnări (pentru tentativă de omor) acasă. Evadase joi seara din arestul domiciliar pe care îl ispășea la Ostia Antica, îndepărtând brățara electronică.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mazara, trei frați români au sechestrat și maltratat luni la rând o femeie invalidă

Varese, român beat, s-a năpustit fără motiv asupra a două bătrâne și le-a bătut până le-a băgat în spital