in

Roma, o femeie s-a aruncat de pe podul Testaccio împreună cu fetițele gemene, un român a asistat neputincios la toată scena

Un român a fost martorul principal al unei tragedii, în Italia. O tânără mamă de gemene s-a sinucis sub ochii lui, fără ca bărbatul să poată face ceva pentru ea. S-a aruncat de pe un pod şi e posibil să fi avut bebeluşele de 5 luni în braţe. Copilele sunt de negăsit.

Drama s-a produs joi de dimineaţă la ora 6.15, la Celio. O femeie s-a aruncat de pe podul Testaccio, la trei zile după ce una dintre gemenele sale, născute prematur în august, fusese externată din spital şi o adusese prima oară acasă, alături de surioara ei.

Românul, un brutar care pleca la muncă, a oprit maşina pe pod: „Stătea acolo nemişcată, cu o pătură albă pe umeri. Dintr-o dată a trecut de balustradă, am înţeles că va aluneca mai jos. Nu am avut timp să mă apropii„, a povestit românul presei italiene, citate de observator.tv. El este şi cel care a dat alarma şi a sunat la Poliţie.

Pina Orlando avea 38 de ani şi în august născuse tripleţi, prematur. Doar două dintre fetiţe supravieţuiseră şi pe 17 decembrie a doua, Benedetta, fusese externată adusă acasă, alături de cealaltă micuţă, Sara, externată în noiembrie.

Soţul Pinei, Francesco, a povestit noaptea dinaintea tragediei: „Ne-am trezit la 3 noaptea şi le-am hrănit pe cele mici. Apoi am crezut că a adormit li ea. Dar a luat o pătură albă, pe fetiţe, şi a ieşit din casă, a lăsat uşa descuiată.

Corpul Pinei Orlando a fost scos din Tibru după 5 ore de căutări, dar cele două gemene sunt de negăsit. O vecină a declarat poliţiei că a văzut-o dis de dimineaţă pe stradă cu ele în braţe, dar nu ştie încotro se îndrepta. De la locuinţa ei până la podul de pe care s-a aruncat Pina sunt 500 de metri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Colindăm la Bari”, tradiții românești într-un eveniment organizat de asociația TraciaLand

Scandalul luptătorilor țepuiți la Roma, Acquaroli precizează că nu el trebuia să plătească. «Am prezentat denunț pentru amenințări»