in

Roma, pedeapsă redusă de la 30 la 16 ani pentru un român care și-a ucis iubita din gelozie. Motivația sentinței: ”Femeia îl înșelase”

Trădarea în dragoste diminuează gravitatea uciderii partenerului de viață. Se pare că aceasta este motivația cu care, joi 17 noiembrie, Curtea de Apel din Roma a redus de la 30 la 16 ani condamnarea pentru omor a românului de 43 de ani care în 2014, de Crăciun, și-a incendiat iubita, femeia murind o lună mai târziu. Potrivit judecătorilor, bărbatul nu poate fi acuzat că a acționat din motive neînsemnate, astfel având dreptul la o reducere suplimentară a pedepsei după cea obținută în mod automat pentru că a ales procesul cu procedură simplificată.

Agresiunea, devenită apoi mortală ca urmare a arsurilor grave suferite de victimă, a fost comisă într-o baracă de pe via Seppino, la Lunghezza, unde trăiau cei doi români: Felix Haidău și Carmen Săran. Cei doi se certau pentru o presupusă înșelare din partea femeii, de 40 de ani, când el a stropit-o cu benzină și i-a dat foc. Fără niciun regret, bărbatul a încercat să scape basma curată, povestind medicilor o versiune incredibilă a faptelor. A susținut că femeia băuse din greșeală dintr-o sticlă cu benzină, pe care o confundase cu o sticlă de vin, în timp ce fuma.

Însă polițiștii au reușit să descopere varianta reală a faptelor: Haidău a luat o gură de benzină, a scuipat-o asupra româncei și i-a dat foc cu o brichetă. Flăcările au cuprins fața și brațele femeii. Românul a fost inițial arestat pentru tentativă de omor, reîncadrată apoi ca omor la momentul decesului lui Carmen.

CITEȘTE ȘI:

Sicilia: român incendiat de un cioban italian

Ucisă și incendiată în Vibo Valentia, fostul iubit achitat în apel

Povestea tristă a unei românce din Italia: Lioara, 28 de ani, ucisă pe un câmp din Boscomatico

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Modica, româncă la spital pentru o durere puternică de burtă, medicii îi descoperă un chist ovarian de 6 kg

Orez cu pui în stil latino