Menu
in

ROMA/ Româncă omorâtă în bătaie de 8 martie

Pe 8 martie, o româncă de 36 de ani a decedat intr-un spital de langa Roma, in localitatea Palestrina, după ce a fost bătută de soţ, un conaţional de 38 de ani- informează La Repubblica.

Poliţiştii au descoperit că bărbatul, care lucra ca muncitor în capitala Italiei, îşi bătea soţia de mai mult timp. Dar marţi, chiar de ziua femeii, loviturile au fost atât de violente, încât românca a decedat în ambulanţă înainte de a ajunge la spital. Aici, medicii au descoperit că românca avea vânătări şi răni pe tot corpul şi că a încercat să se apere înainte de a fi ucisă. Soţul este anchetat de poliţie pentru omucidere. Cei doi locuiau la Palestrina şi aveau o fată de 15 ani.

In ultimele săptămâni, presa din Italia s-a ocupat de alte cazuri de românce bătute de conaţionali. Cătălina Tănasă, o româncă de 25 de ani, a decedat duminică, 27 februarie, la Rimini, după ce a fost lovită de prietenul său, un conaţional de 35 de ani, Cristian L.
Pe 24 februarie o altă româncă de 32 de ani, a fost bătută de prietenul ei, la periferia Romei. “Bărbatul comandă”, s-ar fi justificat agresorul în faţa carabinierilor. De acea dată însă, românca s-a ales doar cu o fractură a nasului.

Citeste si:

Românce, victime ale violenţei conaţionalilor

Bărbatul comandă

Sărbătoarea de 8 martie, dedicată româncei ucise la Rimini

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version