in

Roma, și-a bătut soția apoi a băgat în spital doi polițiști , român de 50 de ani, riscă ani de pușcărie

Un român de 50 de ani, din Italia, a fost arestat preventiv, după ce și-a bătut soția, dar și pe polițiștii care îl interogau la secție. Soția românului are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale iar bătăușul riscă ani grei de închisoare pentru infracțiunile comise. Polițiștii bătuți de român au nevoie de câte opt zile de îngrijiri medicale din cauza loviturilor încasate.

Incidentul s-a petrecut duminică seara, la Roma, unde bărbatul și soția lui locuiau într-un apartament dintr-o clădire de pe Via Militello.

Conform presei italiene, citate de observatornews.ro, românul și-a lovit soția cu pumnii și cu picioarele și chiar a amenințat-o cu moartea. A pus mâna pe un cuțit de bucătărie și a făcut semne că îi va tăia gâtul. Alertați de vecini, care au auzit țipetele de ajutor ale femeii, polițiștii au intervenit la fața locului. L-au găsit pe român în stare de ebrietate și ținând în mână tocmai cuțitul cu care și-a amenințat soția.

Victima a fost transportată la spital, unde i s-a transmis că are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale din cauza loviturilor încasate. Femeia a depus o plângere pe numele soțului ei, astfel că românul a fost condus la secție, pentru a fi audiat.

Doi polițiști au început să-l ia la întrebări pe român, moment în care acesta și-a pierdut cumpătul și i-a luat și pe oamenii legii la bătaie. A fost imobilizat cu greu și arestat preventiv, fiind acuzat de comiterea mai multor infracțiuni. A fost încarcerat la Regina Coeli, cea mai cunoscută închisoare din Roma.

Polițiștii bătuți de român au nevoie de câte opt zile de îngrijiri medicale din cauza loviturilor încasate.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un studiu ISTAT arată dezastrul creat de pandemie în Italia: față de anii trecuți numărul deceselor a CRESCUT cu 50%

Italia, numărul de morți revine peste 200, dar continuă să scadă numărul de pozitivi: cu 1.513 mai puțini decât ieri