Menu
in

Roma, și-a fracturat bazinul după ce s-a rupt podeaua cu el, român dus în stare gravă la spital

Un român de 33 de ani a fost rănit grav, în cursul zilei de miercuri, într-un accident de muncă produs în Italia. Românul lucra în podul unui apartament din Roma în momentul în care podeaua s-a surpat sub el.

Incidentul s-a produs într-o clădire dintr-un renumit cartier din Roma, unde românul lucra la reabilitarea podului unui apartament situat la etajul al şaptelea.

Moarte șocantă pentru un lucrător român angajat la pădure în Trento: s-a înfipt într-o ramură de copac

Conform Roma Today, citată de observatornews.ro, la un moment dat, podeaua podului s-a surpat, iar românul a căzut de la o înălţime apreciabilă. Colegii de muncă ai românului au solicitat intervenţia de urgenţă a unui echipaj medical.

Medicii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe român agonizând. I-au acordat primul ajutor, iar apoi l-au transportat de urgenţă la spital, în cod roşu, românul suferind o fractură de bazin.

Autorităţile locale au deschise mai multe anchete în legătură cu accidentul respectiv. Poliţiştii fac verificări pe linie de vătămare corporală, în timp ce inspectorii de la Protecţia Muncii vor să afle dacă românul lucra cu forme legale şi dacă i s-a făcut instructajul necesar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 1.5]
Exit mobile version