in

Roma, și-a lovit angajatul român cu maceta, patronul italian arestat

În culmea unei cerţi l-a lovit pe un român de 48 de ani cu o macetă. Un italian de 62 de ani, originar din provincia Crotone, dar de mai mult timp rezident la Roma, a fost arestat cu acuzaţia de vătămare corporală gravă. Italianul se certase cu românul de 48 de ani cu care, în urmă cu ceva timp, a avut o relaţie de muncă. Când s-au intersectat cei doi pe via del Casale di Sant’Angelo, imediat au zburat cuvinte grele însă, de data aceasta, bărbatul de 62 de ani, care efectua lucrări de grădinărit, a reacţionat lovindu-l de două ori pe român cu maceta pe care o avea în mână.

Prima lovitură a prins victima din plin la umăr, căuzându-i o rană profundă, a doua, din fericire, l-a atins doar puţin în spate. Soţia victimei, care a asistat la scenă şi care a fost ameninţată cu moartea de agresor, a telefonat la 112. Carabinierii de la unitatea Roma Casalotti, sosiţi la faţa locului, l-au arestat pe bărbatul de 62 de ani şi au activat operaţiunile de prim ajutor pentru rănit.

Românul a fost transportat de o ambulanţă de la 118 la Spitalul Padre Pio din Bracciano, însă viaţa sa nu este în pericol.


 

Citiți și:

Teramo, îngrijitoare română atacată și lovită cu o macetă de rudele bătrânului, s-a ales cu răni pe tot corpul

Siena, român gelos pe bătrânul îngrijit de iubita sa, atac cu maceta

Paliano, tânăr român găsit mort în casa surorii sale, fusese înjunghiat și bătut de niște huligani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Paste Ratatouille

Veaceslav Șaramet, medic dentist, candidat PSD în Diaspora la Camera Deputaților: «Știu ce înseamnă să fii plecat de acasă»