Menu
in

Român arestat la Torino, se dădea drept preot însă era un escroc de zile mari

ItaliaRomân arestat la Torino, se dădea drept preot însă era un escroc de zile mari. A pus la cale o metodă de escrocherie cu adevărat ingenioasă: s-a dat drept preot și a mers să bată la uși în provincia Torino, scrie FanPage.it. Prefăcându-se inițial că le binecuvântează, a reușit să verifice care sunt ocupate și care nu. Pe cele neocupate le lua în posesie. Apoi, după ce devenea „rezident”, se împrietenea cu vecinii săi, pretinzând că este carabinier pentru a înlătura orice suspiciune.
Citește și: Italia: arestată ”Madame Somnifer”, îngrijitoarea care adormea bătrânele, apoi le lua banii, bijuteriile și ceasurile

Român arestat la Torino, se dădea drept preot

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, de naționalitate română, fusese denunțat și condamnat de tribunalul din Torino la doi ani de închisoare pentru violare de domiciliu și uzurparea de titluri. A crezut că scapă de justiție, dar în cele din urmă a fost prins de carabinierii din Aurisina la bordul unui autocar cu destinația Franța. După ce au verificat identitatea bărbatului și au descoperit că pe numele său era emis un mandat de arestare, l-au arestat și l-au dus la închisoarea din Trieste.

Totul începuse cu ani în urmă, când bărbatul de origine română, în vârstă de 37 de ani, a sunat la soneria unei case. Se dăduse drept predicator și astfel îl convinsese pe un bătrân să îi deschidă ușa condominiului pentru a binecuvânta casele. Descoperind un apartament nelocuit în bloc, acesta se plasase înăuntru. Și nu mai ieșise de acolo.

Le-a spus vecinilor că e ”carabiniere”

În zilele următoare, începuse să se împrietenească cu vecinii și, pentru a-i liniști, își schimbase rolul: nu mai era preot, ci ”carabiniere”. Cu toate acestea, nu toată lumea avusese încredere în el, iar în câteva luni au descoperit înșelăciunea. Bărbatul încercase astfel să își acopere urmele, aducând cu el chiar și o plângere și un proces în urma căruia a fost în cele din urmă condamnat.

Ani mai târziu, bărbatul în vârstă de 37 de ani, fără mantaua sau uniforma carabinierilor, a fost controlat de polițiștii din Aurisina, în timp ce călătorea cu un autobuz cu destinația Franța.

Carabinierii (cei adevărați) au descoperit astfel că era căutat în baza unui mandat de arestare emis de Procuratura din Torino: bărbatul de 37 de ani execută o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru violare de domiciliu și uzurparea de titluri. Așa că echipajul Radiomobilului Aurisina l-a arestat. Acum este închis în închisoarea Coroneo din Trieste.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Exit mobile version