Menu
in

Român arestat pentru viol în centrul Romei, victima a ieşit pe fereastră la etajul patru

Pentru a fugi de violator, a sărit peste pervazul ferestrei de la etajul patru. „Credeam că eram la un etaj mai jos, nu credeam că sunt la etajul patru„, povesteşte femeia peruviană de 43 de ani salvată duminică 23 noiembrie dimineaţa de poliţiştii şi pompierii care au ajuns la ea cu autoscara.

Dezbrăcată şi terorizată, femeia, o colaboratoare domestică, avea un picior blocat în aparatul de aer condiţionat poziţionat pe peretele clădirii de pe via Rattazzi, în cartierul Esquilino din Roma.

La Policlinica Umberto I medicii i-au diagnosticat răni şi echimoze pe picioare şi spate. Semne evidente ale agresiunii sexuale suferite puţin după ora 8 din partea unui român de 44 de ani, Marcel G., oaspete de câteva săptămâni în pensiunea „Rossana”.

Agenţii l-au blocat în timp ce fugea pe scări: nu a fost incriminat numai datorită declaraţiilor victimei ci şi datorită zgârieturilor profunde de pe faţă şi braţe. Astfel a încercat menajera să se apere de viol după o noapte petrecută în camera românului, pe care l-a cunoscut sâmbătă seara într-un local de pe via Giolitti împreună cu alte persoane. Potrivit reconstituirii investigatorilor, grupul improvizat a decis să-şi continue seara în camera pensiunii.

La un moment dat românul şi peruviana au rămas singuri şi au continuat să bea băuturi alcoolice până au adormit. În zori bărbatul s-a căţărat pe menajeră pentru a abuza de ea. „Mi-a pus o mână pe gură ca să nu urlu”, a mai povestit.

Violenţele au continuat timp de aproape două ore, până când, profitând de un moment de neatenţie a bărbatului, femeia a fugit pe fereastră.

Prezenţa sa pe cornişă nu a trecut neobservată. Pe stradă s-a declanşat panica. Oamenii urlau, temându-se că femeia ar putea să cadă, traficul s-a blocat. O patrulă s-a oprit gândindu-se la o tentativă de suicid. Au sosit pompierii cu o autoscară, salvând femeia, în stare puternică de şoc.

La faţa locului a intervenit şi Poliţia criminalistică pentru efectuarea cercetărilor. Arestatul va trebui să răspundă mai multor acuzaţii, printre care cea de viol şi tentativă de omor. Pe timpul operaţiunilor de salvare, doi agenţi ai Polfer au fost răniţi uşor: unul s-a rănit la o încheietură ajutând femeia să urce iar celălalt a fost lovit de o maşină a Pompierilor care mergea în marşarier.

12 ani, vândută de părinţi unui italian de 60 de ani

Cazul miilor de românce violate în Sicilia a ajuns în Corriere: 6 avorturi pe săptămână. „Românii nu constituie o comunitate capabilă să se apere”

Sicilia, încă o româncă violată de angajator. Prefectul din Ragusa a creat un comitet de siguranță.

Solidaritate internaţională cu româncele sclave din Ragusa, unele ţări nu mai cumpără roşii din Sicilia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version