in

Român beat la volan a ucis o femeie de 43 de ani

În noaptea de 26 august, la 1.15, pe drumul Asti-Cuneo pe teritoriul localității Govone (Piemonte) a avut loc un accident rutier în care și-a pierdut viața Cinzia Barranca, de 43 de ani, patroana unui bar din Monte d’Alba. Ajutorul medical urgent acordat de serviciul 118 a fost inutil, femeia a murit pe loc.

Potrivit reconstituirii forțelor de ordine, impactul a fost provocat de mașina condusă de un cetățean român de 21 de ani beat, după cum a arătat etiltestul. Bărbatul a ieșit de pe o stradă laterală fără a acorda prioritate cauzând impactul mortal.

Impactul a fost deosebit de violent. Victima era la bordul unui Fiat Panda și se întorcea acasă din vacanță împreună cu fiul, care era la volan, și a iubitei acestuia. Ambii au suferit răni ușoare.

Român beat la volan, a ucis un militar. Circula cu 180 de kilometri la oră

Femeia de 43 de ani deținea un bar la Monte d’Alba. Accidentul s-a produs când de la punctul de taxare autostradal Asti Est, în direcția Alba, a apărut Lancia Ypsilon condusă de român, rezident la San Damiano, care circula cu doi conaționali de-ai săi, și aceștia răniți ușor în urma impactului.

Automobilistul a fost denunțat pentru infracțiunea agravată de conducere în stare de ebrietate. Avea o rată de alcoolemie de 1,57%.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ministra Cecile Kyenge: „Sunt atacată pentru că distrug stereotipurile”

Consiliul din Verona nu poate scăpa de o cerșetoare, deși i-a aplicat 61 de amenzi