Menu
in

Român beat la volan, i-a atacat pe polițiștii care l-au oprit pentru control la Latina. Nu avea permis, nici asigurare sau declarație pe propria răspundere

Complet beat,cu permisul de conducere expirat și la volanul unei mașini fără asigurare, s-a aruncat asupra agenților de la poliția locală din Latina, care voiau să-l controleze. În plus, nu avea niciun motiv valabil de ieșire din casă, neavând nici declarație pe propria răspundere.

Bărbatul, un român de 43 de ani cu o listă lungă de antecedente de poliție, a fost denunțat și va fi judecat de urgență, pentru agresiune, amenințări și ultraj la funcționarii publici. Dar nu a fost arestat.

Episodul violent a avut loc, după cum a relatat presa locală, în Strada Alta din Borgo Sabotino (provincia Latina), unde poliția a pregătit un blocaj rutier pentru a supune automobilistilor în tranzit la controale menite să verifice conformitatea cu reguli anti Coronavirus.

Bărbatul de 43 de ani a fost imediat suspect, din cauza condițiilor evidente de alterare psiho-fizică. Cantitatea uriașă de alcool din corpul său l-a făcut și mai agresiv față de bărbații în uniformă, împotriva cărora a început să se manifeste imediat.

Mașina a fost supusă sechestrului administrativ, fiind amendat cu 5.000 de euro. De asemenea, bărbatul a fost amendat pentru încălcarea reglementărilor anticovid-19.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/sofer-de-tir-roman-din-diaspora-care-sustinea-ca-pandemia-este-o-minciuna-politica-a-murit-chiar-de-covid-19/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version