in

Român de 22 de ani, găsit mort și cu fața tumefiată în Calabria. Venise abia de o săptămână în Italia

Victima, un român de 22 de ani, a fost găsită pe 11 iunie fără viață și cu fața tumefiată. Probabil a murit în urma leziunilor suferite într-o agresiune. Cauzele care au dus la moartea românului Valentin Gifu, găsit pe câmpurile din San Floro, provincia Catanzaro, în Calabria, nu sunt clare.

Anchetele sunt efectuate de carabinierii din Catanzaro.

Potrivit unei prime reconstituiri, tânărul avusese pe timpul nopții o altercație cu un conațional.

Reconstituirile efectuate de investigatori arată că tânărul sosise în Calabria cu o săptămână înainte, după o lungă călătorie cu autocarul din România, pentru a lucra la o întreprindere agricolă din San Floro, proprietate a unui consilier local.

Cadavrul a fost găsit de un angajat al întreprinderii care imediat a avertizat carabinierii. Militarii sunt în căutarea unor elemente utile clarificării dinamicii faptelor. A fost dispusă autopsierea cadavrului.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Performanță deosebită: Alexandru Negrea, stabilit la Milano, a devenit campion intercontinental SuperKombat. «Sunt român și așa voi rămâne»

Caz terifiant la Napoli: fată adoptată din România, găsită moartă, înfășurată într-un covor și lăsată în mijlocul gunoaielor