in

Român de 27 de ani, ucis în fața unei discoteci din Catania, a fost împușcat în abdomen și coapse

Un mort și un rănit este bilanțul unui schimb de focuri de armă care a avut loc în dimineața de 8 ianuarie. Mai exact, în exteriorul unui club de noapte de pe via Scuto Costarelli din Catania.

O dispută încheiată în sânge. Viața și-a pierdut-o un român de 27 de ani, Dinu Florin Nicolae, rănit de focurile de armă și decedat la scurt timp după ce a fost trasportat la Spitalul Vittorio Emanuele. Rănile grave suferite în zona laterală, la abdomen și la coapse nu i-au lăsat nicio cale de scăpare.

Celălalt bărbat, un marocan de 24 de ani, rănit ușor de focurile de pistol, este în afara oricărui pericol. Cei doi au participat la cearta dintre două grupuri. Conflictul a izbucnit în localul York Club și a continuat în exterior, unde a avut loc schimbul de focuri.

Rănitul a susținut că agresiunea ar fi fost comisă de alți extracomunitari, însă nimic nu confirmă identitatea agresorilor. În analiza investigatorilor este situația unui bărbat de 40 de ani care se poate să fie implicat în schimbul de focuri și în moartea tânărului român. Ancheta privind omorul este efectuată de Nucleul Investigativ al carabinierilor sub conducerea procuraturii din Catania.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Copilul e român? Să meargă pe jos la școală! Caz halucinant de rasism la Cantagallo, în Toscana

Padova, a sedat o pacientă și apoi a violat-o. Infirmier român prins în flagrant de carabinieri