in

Român de 33 de ani, a violat o bătrână de 78 ani în Brianza

Femeia a urlat, a încercat cu toate forţele să reacţioneze dar a fost lovită cu capul de un zid de mai multe ori, până şi-a pierdut cunoştinţa.

Presupusul agresor este un muncitor român de 33 de ani, care trăieşte cu soţia în aceeaşi clădire. S-a întâmplat în noaptea de 21 noiembrie, la Bellusco, mică localitate din Brianza.

Potrivit carabinierilor, femeia, de 78 de ani, a fost agresată de un muncitor român de 33 de ani, Ioan Rusu. Tânărul a fost arestat de carabinieri cu acuzaţia de viol şi vătămare corporală gravă.

Victima, care trăieşte în aceeaşi clădire de locuinţe cu presupusul agresor, a primit un prognostic de vindecare de 90 de zile pentru traumatism cranian, fractură vertebrală şi policontuzii ale membrelor.

Bătrâna, o văduvă de 78 de ani, s-a dus să arunce gunoiul în încăperea din clădire destinată acestuia în jurul orei 19. Aici l-a întâlnit pe Ioan Rusu, în mod vizibil beat.

Bărbatul, care are antecedente penale, a agresat-o şi a pus-o să îngenuncheze, apoi a târât-o cu forţa în încăperea cu contoare electrice. Şi-a dat jos pantalonii, apoi a încercat să o violeze.

Femeia a urlat, a încercat cu toate forţele să reacţioneze dar a fost lovită cu capul de un zid de mai multe ori, până şi-a pierdut cunoştinţa. Urletele sale au atras oricum atenţia unei persoane care a găsit-o leşinată şi a telefonat în mod anonim la 118 spunând că femeia se poate să fi căzut.

Abia a doua zi, când femeia şi-a revenit, a povestit adevărul unei nepoate care a dat alarma. În câteva ore carabinierii l-au depistat pe presupusul vinovat, care trăieşte în bloc cu soţia. Aceasta a explicat că în acea după-amiază s-au întors ambii beţi şi când a intrat în casă şi-a pierdut soţul din vedere circa 20 de minute. Românul le-a spus militarilor că nu-şi aminteşte nimic.

Bătrâna le-a declarat carabinierilor: „M-a târât în încăperea cu contoare şi am încercat cât a putut să mă opun, dar fără rezultat. înainte de a ajunge la rampa scărilor şi-a luat mâna de pe gura mea şi a încercat să mă sărute…”. Carabinierii de la unitatea din Vimercate l-au arestat pe român pe 22 noiembrie seara.

Acuzaţia este de viol şi leziuni agravate. Mandatul de arestare a fost validat. Ioan Rusu trăia la parterul blocului împreună cu soţia, fiul de câteva luni, şi alte rude şi cunoştinţe.

Mulţi locatari semnalaseră deja forţelor de ordine gălăgie, încăierări şi o situaţie dificilă în apartamentul locuit de români unde du-te-vino-ul amicilor agresorului era la ordinea de zi, astfel că militarii interveniseră recent pentru a calma spiritele.

„Această poveste trebuie lămurită până la capăt – a explicat primarul Roberto Invernizzi. Şi trebuie să verificăm să nu fi fost neglijate episoade întâmplate în trecut care, dacă ar fi fost bine evaluate, ar fi putut evita această violenţă. Şi apoi trebuie ca toţi să fie foarte atenţi: această agresiune a avut loc la şapte seara într-o clădire de locuinţe şi bătrâna cu siguranţă a strigat pentru a cere ajutor”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Villafranca di Verona, Prato (Toscana) și Marsciano(Perugia), iată cum au sărbătorit românii de Ziua Națională

Merele românești sunt superioare calitativ celor din alte țări, cu 22% mai dulci decât cele italiene