in

Român de 34 ani, ucis pentru doi euro la Roma

O ceartă furibundă s-a transformat în crimă. Cătălin Orban, cetățean român de 34 de ani, a fost înjunghiat mortal în piept într-o tabără abuzivă sub viaductul Magliana, la Roma. Crima a fost semnalată de un automobilist în trecere, care a văzut la marginea străzii un corp și la scurt timp după a întâlnit un echipaj al carabinierilor cărora le-a povestit ce văzuse.

Militarii s-a dus la ieșirea de pe viaduct și în câteva secunde au înțeles că era vorba de un omor. Corpul lui Orban Cătălin era plin de sânge și prezenta diferite răni la piept.

Victima trăia la Roma de ani de zile dar nu avea o casă sau un loc de muncă. În trecut a fost oprit de mai multe ori de forțele de ordine pentru controale de rutină. Orban Cătălin trăia într-un cort. Acolo investigatorii au găsit câteva haine și fotocopii ale documentului de identitate.

De crimă a fost acuzat un conațional, Dumitru Florin, de 30 de ani, arestat pe 5 octombrie de carabinieri într-o baracă la Aprilia, în provincia Latina.

„Tata, m-a bătut vecinul”, Leonard Atudorei a ucis un italian care-şi apăra copilul

Câțiva martori au declarat investigatorilor în noaptea omorului că bărbatul ucis s-a certat cu alții, acuzându-i că au trișat pe timpul unei partide de cărți. Orban ar fi avut neînțelegeri cu ucigașul pentru o datorie de doi euro. Asasinul era și beat și tocmai consumul de alcool se poate să-l fi determinat să se năpustească cu ferocitate asupra victimei.

Arestați după ce au jefuit și ucis un bătrân de 75 de ani, lângă Caserta

Bărbatul a fugit apoi din Roma însă a fost găsit de carabinieri în mai puțin de două zile. Pe fondul delictului ar fi și neînțelegeri legate de vânzarea de bucăți de fier vechi pe care românii din acea tabără le duc zilnic la depozitele din zonă.

Au ucis un bătrân ca să-i fure televizorul

O situație insuportabilă pentru locuitorii din cartier, care au ieșit în stradă de mai multe ori pentru a protesta împotriva prezenței de barăci la mică distanță de casele lor.

După omor, cetățenii din cartierul Magliana au organizat un nou protest, pentru a manifesta împotriva ocupării zonei de lângă viaductul Magliana de către nomazi, evacuați în mai multe rânduri de forțele de ordine fără rezultat.

La manifestație au aderat și câțiva politicieni, printre care consilierii regionali Fabrizio Santori și Luca Gramazio, exponenții locali Paolo Rendina (Pdl), Marco Campitelli și Claudio Cocciatelli (La Destra).

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Condamnat pentru viol, a încercat să se sinucidă

Julio Iglesias concertează din nou în România