Menu
in

Român de 41 de ani, a murit în spital la scurt timp după ce a ajuns în Italia. Apelul soției, îngrijitoare la Lecce

Poveste cu final tragic în cazul unui bârlădean, plecat de curând în Italia să muncească pentru a-și strânge câțiva bănuți cu care să își termine casa. Mihai Cristian Nicuruț, în vârstă de 41 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un spital din localitatea Tricase, provincia Lecce.

Acesta fusese diagnosticat cu ciroză hepatică și a murit chiar a doua zi de Crăciun. Soția sa, Cristina Gheorghe, care se află tot în Italia, face un apel disperat la bârlădenii cu inimă bună, să o ajute să-și aducă soțul acasă pentru a-l înmormânta creștinește.

Sfârșit cumplit pentru un bârlădean plecat să câstige o pâine în Italia. Cristian Mihai Nicuruț a murit ieri dimineată într-un spital din localitatea Tricase, provincia Lecce, unde locuia cu soția sa Cristina Gheorghe. Povestea bârlădeanului este sfâșietoare! La cei 41 de ani ai săi, muncea pe brânci ca să strângă bani să-și termine casă visurilor. A plecat în Italia, la Tricase-Lecce, în luna septembrie, a început să muncească alături de un cumnat, iar după numai o săptămână de muncă a început să se simtă foarte rău. A fost internat la spitalul din Tricase, unde a fost diagnosticat cu ciroză hepatică galopantă. Nici măcar nu se știa bolnav, așa că diagnosticul a căzut ca un trăsnet pentru el și soție. S-au rugat încontinuu ca să i se amelioreze starea, dar din păcate, ieri dimineață, Cristian a murit.

Disperarea soției este cruntă! Ca să repatrieze corpul neînsuflețit al soțului ei, are nevoie de mulți bani, iar ea ca ”badante” nu are de unde să aibă suma necesară.

A contactat redacția ziarului Vremea Nouă pentru a o ajută să adreseze un apel către bârlădeni. Suma necesară aproximativă se ridică undeva la peste 1500 de euro.

Cine poate ajuta este rugat să sune la 0741318221 – răspunde o cumnată din Bârlad (Ștefana) sau 00393885755902- numărul altei cumnate din Italia (Laura). Când se deschid băncile, atât în România cât și în Italia, va fi deschis un cont unde se pot face donații și pe care îl vom face public. Însă, până atunci, Ștefana din Bârlad poate fi contactată, dacă cineva vrea să ajute această familie greu încercată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version