in

Român de 52 de ani mort de frig la Roma, trupul său găsit în fața intrării la metroul Anagnina

Un român a murit înghețat la Roma, trupul său a fost găsit în fața intrării în metroul Anagnina. Bărbatul de 52 de ani de origine română stătea întins pe o bancă lângă intrarea în stație, duminică dimineață. La fața locului au intervenit polițiștii și operatorii 118.

Șoc la Padova, român de 36 de ani mort de frig pe stradă. Era bolnav de tuberculoză

Din primele analize reiese că bărbatul a murit în urma unui stop cardiac. Cadavrul a fost dus la spitalul Tor Vergata și pus la dispoziția familiei, scrie La Repubblica.

„Primele zile de vreme rece din noiembrie au fost suficiente pentru a ne găsi în fața primelor decese din cauza primirii proaste”, subliniază asociația Nonna Roma.

«La 9 noiembrie, un bărbat fără adăpost, de origine moldovenească, în vârstă de 47 de ani, a fost găsit la Ostia, înfăşurat într-o pătură, fără viaţă. În această seară, cu o scădere drastică a temperaturilor, o altă victimă: un bărbat fără adăpost de 52 de ani găsit pe o bancă în Anagnina. Acest masacru se repetă în fiecare an. Un masacru nu cauzat de condițiile climatice, ci de răspunsuri de primire care sunt încă în mare măsură insuficiente. Orice moarte a unei persoane fără adăpost este o responsabilitate colectivă.».

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Atenționare de călătorie pentru românii care merg în Italia: Grevă de 4 ore în transportul public italian luni, 27 noiembrie

Începe proiectul ROUNIT pentru repatrierea capitalului românesc și a muncitorilor români din diaspora