in

Român din Italia condamnat la închisoare pentru că a pus câinele pitbull pe carabinieri! ”Nu l-am putut ține”

Un român, G. M., în vârstă de 45 de ani, domiciliat în Italia, a vrut să scape de polițiștii care-l încojuraseră asmuțind un câine pitbull asupra lor! El și-a aflat sentința pentru fapta sa comisă de ”Ferragosto”, pe 15 august: un an și două luni de închisoare.

Un român de 45 de ani a încercat să se folosească de câinele său, un pitbull agresiv, pentru a împiedica polițiștii italieni să îl controleze. Bărbatul a fost imobilizat de carabinieri, iar animalul a fost, de asemenea, prins, fără a fi rănit, scrie ilgiornale.it.

Românul a primit, sâmbătă, sentința de un an și două luni pentru că a opus rezistență la controlul oamenilor legii. Bărbatul, împreună cu câinele și alți trei compatrioți, se aflau lângă un bar din Largolamo da Montesarchio, în zona Acilia. Pe fondul consumului de alcool, aceștia au început să se certe între ei, astfel încât a fost nevoie de intervenția carabinierilor.

Oamenii legii i-au cerut bărbatului de 45 de ani să se legitimeze, însă acesta, enervat, și-a asmuțit câinele pe carabinieri. Oamenii legii s-au văzut nevoiți să facă uz de arma din dotare pentru a calma spiritele și a avertiza bărbatul să coopereze.

Oamenii legii au cerut sprijinul unui medic veterinar pentru a seda câinele, în timp ce proprietarul a fost imobilizat și arestat pentru „incitarea câinelui asupra forțelor de ordine”, după cum se arată în rechizitoriu

”Nu am vrut să atac pe nimeni. Am un câine de câteva zile, este foarte agresiv și nu l-am putut ține”, s-a justificat românul în cursul procesului. Carabinierii au spus că bărbatul încerca să asmută câinele agresiv asupra lor. Astfel, bărbatul a fost condamnat, iar pitbull-ul a fost transferat la un adăpost din Muratella.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Plecat în Italia în urmă cu 20 de ani, acum a investit 1,5 milioane de euro într-o afacere la Suceava: ”De ce nu și acasă?”

Italia este în criză politică majoră: Premierul Giuseppe Conte A DEMISIONAT