in

Român dispărut în martie, găsit înecat pe un canal la Venezia. Cadavrul a ieșit la suprafață în duminica de Paște

Încă nu există date oficiale, însă indiciile par să confirme identitatea cadavrului. Se așteaptă ultimele verificări ale forțelor de ordine. Trupul găsit era îmbrăcat cu haine similare celor ale dispărutului. Se așteaptă ultimele verificări formale, însă cadavrul ieșit la suprafață în duminica de Paște din canalul Palangon din Caorle (Venezia) este practic identificat.

Este vorba de un ospătar de naționalitate română, rezident la Caorle, care a dispărut de la finele lui martie. Bărbatul avea doi fii, întorși în România cu mama după divorț.

Același tip de celular și un tatuaj la fel cu cel al bărbatului dispărut nu ar lăsa loc îndoielilor. Hainele purtate de cadavru, în plus, sunt aceleași cu care a fost văzut ultima oară ospătarul.

Când a fost găsit, corpul nu prezenta răni și era în stare evidentă de descompunere. Cel mai probabil moartea a avut loc prin înecare. Încă nu este clar de unde a sosit corpul, din moment ce se poate să fi fost transportat de mare sau să provină direct din lagună. Corpul a fost scos din apă de militarii de la unitatea locală, în colaborare cu Căpitănia de port.

Corpul a ieșit la suprafață în duminica de Paște din apele unui canal din Caorle. Doi germani, aflați în vacanță, au observat cadavrul și au anunțat forțele de ordine.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

La alegeri nu contează cine votează, contează cine numără. Dar de ce numai 2009?

Battipaglia, român de 62 de ani, externat din spital, intră în comă și moare