in

Român înjunghiat într-o pizzerie din Roma de colegul de muncă italian, s-au certat din cauza unei rețete

Un pizzer român a fost înjunghiat în braţ de colegul său, într-o pizzerie din Roma, după ce colegul său mai în vârstă s-a enervat că românul nu ar fi respectat aceeaşi reţetă ca şi el şi ar fi făcut pizza diferită de a lui.

Pentru că românul nu l-a băgat în seamă, i-a spus că pizza este foarte bună aşa cum o face şi i-a recomandat să meargă la patroni dacă nu-i convine ceva. Bărbatul a luat un cuţit şi l-a aruncat spre român, înjunghiindu-l în braţ. 

Un pizzer român a fost înjunghiat în braţ de colegul său, nervos că românul nu ar fi respectat reţeta pentru aluatul de pizza. Pentru că românul i-a spus că pizza pe care o face este foarte bună şi să se ducă la patroni dacă are nelămuriri, brutarul nervos a pus mâna pe un cuţit, pe care l-a aruncat spre român, înjunghiindu-l în braţ.

Românul rănit a fugit din pizzerie cu braţul plin de sânge şi s-a dus direct la Poliţie. „Am fost atacat de un coleg”, a declarat el poliţistului, care a chemat imediat o ambulanță. Transferat la departamentul de urgență al clinicii Sant’Anna, românul a primit imediat îngrijiri medicale, informează ilmessaggero.it, citat de observator.tv.

După ce românul a venit la Poliţie, carabinierii au pornit imediat să-l prindă pe atacator, reușind să-l găsească în scurt timp.

Brutarul violent este acuzat acum de vătămare corporală gravă, însă atât patronii cât şi clienţii restaurantului, intervievaţi de autorităţi, sunt de părere că brutarul a reacţionat aşa din cauza stresului, sau poate are probleme personale.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

O mașină cu opt români, zdrobită de un parapet la Catania: un mort și șapte răniți, între care 4 copii

Ce spun străinii după ce călătoresc în România: «A fost groaznic pentru mine»