Menu
in

Italia, ceartă în trafic, român omorât cu o singură lovitură de un puști de 16 ani

Italia, tânăr de 16 ani, practicant MMA, l-a omorât pe un român cu o singură lovitură.

Potrivit Gazeta de Sud, tânărul de 16 ani l-a lovit pe român pentru a-și apăra tatăl. O lovitură bine țintită, într-un punct vital, și cu tehnica potrivită. Atunci, victima s-a prăbușit la pământ, iar în cădere s-a lovit violent cu capul.

Acele lovituri, câteva zile mai târziu, s-au dovedit fatale pentru român, dar și pentru adolescent.

O familie de români a ținut în captivitate un pensionar italian, în zece ani i-au luat 100.000 de euro din pensie

Român omorât cu o singură lovitură

Român omorât cu o singură lovitură de un puști de 16 ani

Evenimentul a avut loc în noaptea de 14 ianuarie, în Frosinone, în timpul unei dispute, atunci când tânărul de 16 ani l-a lovit violent pe românul de 60 de ani care a dat cu capul de pământ suferind o moarte cerebrală.

Toate acestea s-au petrecut în Via Casilina, între Cervaro și San Vittore del Lazio unde, în apropierea unui restaurant, o mașină în care erau doi români la bord mergea în zig-zag, punând în pericol celelalte mașini aflate în trafic.

Printre aceste mașini se număra și cea în care erau băiatul de 16 ani și tatăl său la bord. Pentru a încerca să evite un eventual accident, au blocat mașina scăpată de sub control, făcând-o să oprească.

Cei doi bărbați de naționalitate română, cu domiciliul în Isernia, erau „în stare de alterare psiho-fizică”.

Situația a degenerat

Între ocupanții celor două mașini apare ulterior o discuție. Tatăl băiatului ar fi încercat să scoată cheia din contact din mașina celor doi români pentru a-i împiedica să mai pună în pericol viața unor nevinovați.

Dar, evident, situația a degenerat ducând la o creștere a tensiunii.

La un moment dat, tânărul de 16 ani, poate pentru a-și apăra tatăl, văzându-l în dificultate, i-a dat cu pumnul unuia dintre cei doi români făcându-l să cadă din picioare.

Starea bărbatului a părut imediat gravă și a necesitat intervenția ambulanței aeriene. Odată ajuns, în cod roșu, la camera de urgență a policlinicii Tor Vergata din Roma, a fost internat cu prognostic confidențial.

Rănile suferite în urma impactului de la sol s-au soldat cu leziuni cerebrale foarte grav. Nici măcar intervenția chirurgicală nu le-a putut remedia și care, sâmbătă, i-au cauzat moartea cerebrală.

Tânărul, cercetat la Parchetul pentru Minori

Tânărul de 16 ani, care practică MMA, a fost denunțat de carabinieri pentru răni foarte grave. Acum, o dată cu moartea românului, tânărul se trezeşte cercetat la Parchetul pentru Minori.

Se consideră că adolescentul a intervenit pur și simplu pentru a-l apăra pe tatăl pe care cei doi români îl atacau. Dar, o mișcare prea grăbită, a luat viața românului de 60 de ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4]
Exit mobile version