in

Român prins că păzea o plantație de canabis în valoare de peste 9 milioane de euro, din plantele cultivate puteau fi făcute 1,9 milioane de doze

O cultură de canabis, formată din 5.100 de plante, a fost descoperită de Guardia di Finanza din Bosco Rosso, între localitățile San Nicandro și San Marco din Lamis, situate în provincia Foggia. Paznicul terenului era un român, înarmat cu un pistol neînregistrat.

Conform informaţiilor, din plantele cultivate puteau fi făcute 1,9 milioane de doze, iar, din vânzarea acestora, proprietarii plantaţiei ar fi obţinut un profit de 9,4 milioane de euro. Poliţiştii au reţinut, iniţial, un paznic, identificat ca cetăţean român, care era înarmat cu un pistol, a cărui serie era ştearsă, transmite ansa.it.

Ulterior, în timpul percheziţiilor, poliţiştii au mai depistat trei oameni din Foggia, care au declarat că sunt paznici. Ferma era împrejmuită cu sârmă ghimpată şi vegetație densă, fiind situată lângă un deal. 

Mai mult, în casa în care locuita cei patru bărbaţi, oamenii legii au mai găsit cartea „Mafia nevinovată”, semnată de fostul procuror-șef Domenico Seccia, în care se povesteşte despre fenomenul mafiei din Gargano.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia, român bătut cu bestialitate pentru că a sărit în apărarea unui bătrân de 80 de ani

”Bamboccioni” din Italia nu mai au dreptul automat la sprijin financiar din partea părinților: ”Copilul (adult) trebuie să caute în mod activ un loc de muncă”