in

Român prins cu 550 de capre într-un camion, erau înghesuite ca sardelele, amendă uriașă și confiscare

Activiștii pentru drepturile animalelor au raportat un camion articulat poliției rutiere, care l-a interceptat lângă Campi Bisenzio unde a avut loc controlul

Ieri după-amiază, un grup de activiști pentru drepturile animalelor au raportat un camion, care călătorea pe autostrada A1 cu animale înghesuite, la Centrul de Operațiuni Polstrada, scrie La Nazione.it.

O patrulă l-a interceptat la Campi Bisenzio și l-a oprit, verificând toate documentele de călătorie livrate de șoferul camionului, un cetățean român în vârstă de 50 de ani.

Românul părăsise România în după-amiaza zilei precedente, cu o încărcătură de 550 de capre, destinată unui abator din Foligno, dar poliția și-a dat seama imediat din documente că nu era totul în ordine; s-a dovedit, de fapt, că animalele făcuseră o oprire pentru a bea apă în grajdul unui punct de răcorire care se afla în Bari, complet în afara itinerariului, și așa că au vrut să se asigure că animalele sunt foarte bine și au mers să le verifice.

Caprele erau una peste alta, se luptau să se miște, neavând spațiu sau aer pentru a respira, culcate pe excrementele lor, pentru că podeaua nu era suficientă. La un moment dat între picioarele animalelor, agitate și epuizate, au văzut o capră întinsă pe fund și s-au apropiat să o ajute, dar ea era deja moartă.

La sfatul medicului veterinar, șoferul a fost autorizat să continue călătoria către Foligno, unde au fost confiscate toate animalele, precum și vehiculul și documentele camionului și permisul de conducere, șoferul fiind obligat să plătească imediat 8 333 euro amendă.
 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Latina, o româncă de 20 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 14 – VIDEO

Schimbare majoră în Italia: Nu se mai numesc badante, colf, babysitter – devin toate „asistente de familie”