in

Tragedie pe autostradă, un român cu domiciliul în Rimini și-a pierdut viața

Accident ItaliaRomân din Rimini mort în accident pe autostradă – Șoferul vehiculului care s-a ciocnit cu mașina victimei făcând-o să iasă de pe șosea este acum cercetat pentru omor rutier.

Român din Rimini mort în accident pe autostradă
sursa foto: Facebook

Român din Rimini mort în accident pe autostradă

Un bărbat de 46 de ani a murit în urma unui accident rutier, care a avut loc luni dimineață pe A14.

Accidentul mortal a avut loc în apropiere de Imola, tronsonul spre Bologna. Aici Cristian Florin Drîmboi, originar din județul Botoșani, cu domiciliul în Rimini, conducea o berlină, scrie Rimini Today.

Durerea unui român din Italia, fost șofer de camion: „Nu mai am picioare după accidentul de pe A4. Încă aștept protezele”

A fost lovit de un SUV

Din motive încă necunoscute, a fost lovit violent de un SUV, care a lovit și el alte două vehicule înainte de a-și opri mersul. Un bărbat de șaizeci de ani din Castel San Pietro Terme la bordul SUV, care a ieșit cu răni mici.

Mantova, accident dramatic, mașina unui tânăr român de 18 ani lovită de un camion, băiatul a murit pe loc

Conform unei reconstrucții inițiale au fost încetiniri pe tronsonul de autostradă și șoferul SUV-ului ar fi ajuns cu viteză mare pe banda rapidă, ciocnindu-se violent de mașina românului. 

Pentru el a fost declanșată ancheta din oficiu pentru omor rutier. Teribilul accident a creat nu puține probleme circulației pe autostradă, cu cozi de până la 10 km pe direcția Bologna.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3]

Gaze, Italia păcălită de Algeria după acord. „Creștem prețurile”

Cea mai gravă secetă în Italia din ultimii 70 de ani, stare de urgență în cinci regiuni