Menu
in

Român sfârtecat de de 10 maşini pe autostradă

A fost identificat după amprentele digitale. Capul nu a fost găsit ȋncă. Corpul sfârtecat ȋn mod atroce de maşini duminică 6 februarie seara pe autostrada Roma – Civitavecchia este al unui cetăţean român de 38 de ani. In ciuda dificultăţilor de recompunere a resturilor victimei, a cărei cap nu a fost găsit, poliţia rutieră din Cerveteri deţine prin intermediul examinării amprentelor digitale elemente valide pentru a-i da un nume, scrie Il Messaggero

.

Examinarea mâinii stângi a bărbatului, efectuată la morga universităţii La Sapienza, a relevat faptul că românul a fost oprit pentru verificări ȋn 2008 şi astfel identitatea sa era ȋn baza de date a Chesturii.
Inainte de anunţarea rudelor de la Bucureşti despre tragedie, vor fi efectuate alte cercetări ȋncrucişate pentru a elimina orice ȋndoială privind identitatea românului care a plătit cu viaţa o imprudenţă colosală.

Potrivit reconstituii efectuate de agenţi, bărbatul ar fi decis să traverseze benzile autostrăzii care leagă Roma de Civitavecchia ȋn apropiere de linia continuă de la km 2. Una dintre porţiunile autostrăzii A/12 unde vehiculele sosesc mereu cu viteză mare. Se pare că românul intenţiona să ajungă la un bar care se află de cealaltă parte a străzii unde câţiva conaţionali ar fi confirmat că era un frecventator asiduu.

Poate din cauza ȋntunericului un automobil, al cărui şofer nu a oprit pentru a acorda ajutor, l-a accidentat aruncându-l ȋn centrul benzii unde a fost lovit de cel puţin alte zece vehicule. Mulţi şoferi nici nu şi-au dat seama că au trecut cu roţile peste corpul românului. Anchetatorilor le este greu să ajungă la autoturismul pirat, chiar dacă poliţia rutieră vizionează ȋnregistrările punctului de control Maccarese pentru a depista maşini cu eventuale semne de distrugere ȋn partea anterioară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version