Menu
in

Catania: Şi-a BĂTUT propria mamă pentru 20 de euro. Român de 20 de ani arestat

Şi-a bătut propria mamă pentru 20 de euro. O româncă de 47 de ani a trăit momente de groază, după ce fiul său a ameninţat-o şi a bătut-o pentru a-i lua ultimii bani din geantă. Femeia, care trăieşte în Catana, Siciclia, a sunat disperată la poliţie ca să ceară ajutor. Românul de 20 de ani a fost arestat.

Tânărul era cunoscut oamenilor legii pentru comportamentul său agresiv, de-a lungul timpului pe numele său fiind înregistrate mai multe plângeri. Potrivit publicației Eco di Sicilia, citată de Observator News, oamenii legii au mers la casa femeii, însă, fiul fugise deja.

Fetiță de nici doi ani, în comă. „Are coaste rupte, capul spart”. Mama ar fi mușcat-o

Pe lângă cei 20 de euro, care reprezentau ultimii bani ai mamei sale, românul a luat și telefonul mobil al surorii sale, după care s-a făcut nevăzut. Polițiștii l-au localizat la aproximativ 500 de metri de casă și l-au prins după ce l-au urmărit.

Când l-au percheziţionat, ofițerii au găsit bancnota furată de la mama sa în buzunarul din față al blugilor, confirmând astfel spusele femeii. Tânărul a fost arestat și transportat la închisoarea Catania din Piazza Lanza.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Exit mobile version