in

Român ucis şi incendiat la Conegliano, nimeni nu cere corpul

Ion Stanciu, cerşetorul român ucis şi incendiat într-o clădire abandonată din Conegliano (provincia Treviso) va fi înmormântat pe cheltuiala primăriei. După autopsie, procurorii au emis autorizaţia de înmormântare, dar nimeni din familie nu s-a prezentat pentru a prelua corpul, scrie Il Gazzettino. În acest caz, de funrealii se va ocupa Primăria, dar va dura foarte mult. Cadavrul se află depozitat la morga din localitate.

Deocamdată nu se ştie cine l-a ucis şi a dat apoi foc cadavrului. Cadavrul carbonizat al lui Ion Stanciu, 43 de ani, a fost găsit pe 7 martie în camera unui bloc cu trei etaje, abandonat, de pe via Cavallotti 44 la Conegliano Veneto (Treviso).

Cadavrul a fost descoperit de poliţie care îl căuta de câteva zile pentru a-i notifica o foaie de expulzare din oraş. De câteva zile bărbatul rezulta dispărut, potrivit unui denunţ făcut de un cunoscut de-al său. Stanciu era cunoscut drept om al străzii, avea câteva antecedente minore pentru droguri, şi trăia de pe urma asistenţei asociaţiilor de caritate.

Echipa mobilă din Treviso a audiat mai multe persoane care erau într-un fel în contact cu victima, pentru a găsi ceva indicii şi elemente care să poată duce la ucigaş. Pista cea mai probabilă este aceea a unei cerţi transformată în tragedie: blocul abandonat este refugiu pentru diferiţi oameni ai străzii şi foarte probabil unii dintre ei au fost cei care l-au ucis.

Cadavrul a fost găsit la al treilea etaj al blocului, acoperit de gunoaie. Pe corp avea diferite semne de violenţă şi parte a cadavrului era arsă. Potrivit anchetatorilor, asasinul ar fi incendiat victima când aceasta era deja moartă.


 

Despre acest caz citiți aici: Treviso, român de 43 de ani, ucis și incendiat într-o clădire abandonată

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Drept la replică: ”Senatorul Badea nu a fost alungat de românii din Monfalcone”

Florența, român de 59 de ani, ucis de un autobuz pe trecerea de pietoni