in

UPDATE: Bianca a fost gasita

Update: Bianca Taromnicu a fost gasita la Milano, informeaza Apcom. Tanara se afla in gara centrala si politistii au confirmat ca tanara a plecat singura de acasa.

Bianca Tarcomnicu, o româncă de 14 ani a dispărut de acasă miercuri, 2 februarie, la Torino, informează TGCom. Aseară, în jurul ore 20,00, părinţii fetei, îngrijoraţi, s-au dus la poliţie să denunţe dispariţia. Eu au declarat că nu au găsit-o pe fiica lor acasă, când s-au întors de la servici.

Poliţiştii cred că tânăra ar fi fugit, după ce a luat o notă proastă la şcoală. Anchetatorii au vorbit deja cu colegii de liceu ai fetei, pentru a încerca să afle mai multe detalii despre unde s-ar fi putut ascunde. Tânăra are 1,60 m, părul lung şi ochii verzi. Ieri, colegii de clasă şi prietenii Biancăi au lansat un apel online, pe Facebook: “Bianca, ne e dor de tine, ieri am plâns când am aflat! Te rugăm să te întorci înapoi!”

In ultimele luni, două cazuri de dispariţie, a tinerelor Sarah Scazzi şi Yara Gambirasio, de 15 şi respectiv 13 ani, au fost intens mediatizate. Corpul Sarei Scazzi a fost găsit într-un canal, iar despre Yara încă nu se ştie nimic.

Miruna Cajvaneanu

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Romanca Annina despre petrecerea de la Arcore: „Fain, fain, fain”

“Valentino” Popa, “chirurgul asfaltului”