in

Româncă de 18 ani accidentată grav pe trecerea de pietoni, la Prato

O tânără a fost lovită în plin de o maşină, sâmbătă seara, pe 29 septembrie, în jurul orei 23:30, la Prato, în timp ce traversa pe trecerea de pietoni, scrie ToscanaTv. După accident, fata a avut timp să le spună asistenţilor de la ambulanţă doar că e româncă şi că are 18 ani. Apoi şi-a pierdut cunoştinţa.

În urma impactului, românca a fost proiectată la 20 de metri distanţă. Şoferul nu s-a oprit să-i acorde primul ajutor sau să cheme ambulanţa, ci a fugit de la locul faptei.

Victima a fost dusă la spital şi este internată la secţia de terapie intensivă. E în comă de sâmbătă seara, iar poliţiştii nu au reuşit să o identifice, pentru că tânăra nu avea documentele asupra ei.

Anchetatorii au lansat un apel prin care cer şoferului carea provocat accidentul să se predea autorităţilor. De asemenea, oricine a asistat la accident este rugat să se prezinte la poliţie pentru a da detalii utile.

Singura mărturie este cea a unui alt şofer, din maşina căruia fata coborâse cu câteva momente înainte de a fi accidentată.

Poliţiştii, care examinează imaginile surprinse de telecamerele de supraveghere din zonă, caută un autoturism de mici dimensiuni, probabil un Volkswagen Polo sau o Toyota Yaris, de culoare albă.

Cei care deţin informaţii pot suna la: 0574/42391.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Natalia Intotero: “Românii să-i convingă pe romi să-şi trimită copiii la şcoală”

Badea şi Baconschi vor să candideze în acelaşi colegiu: niciunul nu renunţă