in

Româncă ucisă la Macerata, trei italieni condamnaţi

Trei dintre cei patru italieni acuzaţi de uciderea Andreei Cristina Marin, româncă de 24 de ani, care lucra ca dansatoare într-un club de noapte, au fost condamnaţi în apel. Femeia a fost ucisă în ianuarie 2012 pe plaja din Porto Potenza Picena, în provincia Macerata.

Curtea de Apel din Ancona a confirmat pe 26 februarie condamnările la 30 de ani de închisoare emise cu procedură prescurtată pentru cel care a comandat omorul, Sandro Carelli, de 59 de ani, şi pentru doi dintre cei trei executanţi materiali (Sebastian Capparucci şi Silvio Giarmanà, de 28 de ani). Într-un proces separat este inculpat al treilea presupus autor material al crimei, Valentino Carelli, fiul lui Sandro, condamnat în primă instanţă la 22 de ani de închisoare de Curtea de Apel din Macerata. Apărarea va face recurs la Curtea de Casaţie.

Cadavrul româncei a fost găsit în dimineaţa zilei de 27 ianuarie 2012 pe o plajă din Lido Bello, Porto Potenza Piceno. Avea craniul zdrobit şi era acoperită parţial cu nisip. Era întinsă cu burta în jos, îmbrăcată cu un pulover, o fustă mini, colanţi plasă şi tenişi în picioare. Dar fata nu a murit acolo. A fost ucisă într-un bloc din apropiere, unde locuia, la etajul al 12-lea.

Criminaliştii au descoperit urmele de sânge şi de materie cerebrală care începeau din ascensor şi se terminau pe plaja alăturată. Un drum de 150 de metri până la locul în care cadavrul a fost abandonat. Fata, care locuia cu chirie în bloc de circa 20 de zile, lucra în clubul de noapte Play din Porto Recanati şi avea antecedente pentru prostituţie.

Sandro Carelli, în momentul arestării

Cei patru italieni au fost arestaţi imediat: fostul amant al victimei, Sandro Carelli, pensionar, fiul lui, Valentino, şi doi amici de-ai lor, Sebastian Capparucci şi Silvio Giarmanà. Sunt acuzaţi că au ucis-o cu lovituri de bâtă, apoi au abandonat-o pe plajă cu un sac băgat pe cap.

La originea crimei a stat dorinţa lui Sandro Carelli de a se răzbuna pe fată. Pensionarul ar fi cunoscut-o pe româncă cu patru ani înainte într-un night club din zonă. Între cei doi a început o relaţie, iar italianul i-ar fi dat româncei foarte mulţi bani. În ultimul timp, tânăra s-ar fi îndrăgostit de un alt bărbat mai tânăr, ceea ce ar fi determinat gelozia lui Carelli.

Pensionarul i-a tocmit pe Capparucci şi Giarmana, i-a plătit cu câte 1500 de euro cerându-le să-i dea o lecţie fostei iubite. Fiul lui Carelli trebuia să asiste la “pedeapsă” şi să se asigure că misiunea a fost dusă la bun sfârşit.

Cei trei tineri au aşteptat-o pe Andreea Cristina Marin să se întoarcă acasă de la clubul de noapte în care lucra. În jurul orei 4 dimineaţa, s-au ascuns în scara blocului din Lido Bello, după ce au spart neoanele.

Când fata a ieşit din ascensor, i-au băgat un sac de plastic pe cap şi apoi au lovit-o de mai multe ori cu bâtele, zdrobindu-i craniul (o bâtă a fost găsită şi pusă sub sechestru).

Fiul lui Carelli a asistat la agresiune, fără să participe activ.

După ce au masacrat-o, au târât-o pe tânără, încă în viaţă, până la malul mării, unde i-au aplicat lovitura fatală. Apoi au încercat să ascundă cadavrul, acoperindu-l cu nisip.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mândrie şi inutilitate la ministerul diasporei

Graţierea lui Gică Popescu, campanie naţională de eliberare, peste 21.000 de semnături