in

Româncă violată în Sicilia de faţă cu prietenul ei

Violenţa a avut loc în jurul orei 21.30, vineri 28 octombrie, într-o casă din localitatea Sughero Torto, lângă Vittoria (Ragusa). Doi delincvenţi au intrat în casa unde românca se afla cu prietenul ei, l-au imobilizat pe tânăr şi au violet-o de 3 ori consecutiv pe tânără.

Totul s-a întâmplat în faţa iubitului victimei, bătut şi legat cu o funie. Alarma a fost dată la serviciul 113 din Vittoria la ora 23.30.

Cei doi tineri, 21 de ani el, 20 de ani ea, lucrează în serele din Vittoria. Potrivit declaraţiei victimelor făcute poliţiştilor, era ora 21.30 când s-aconsumat violenţa.

Cei doi au auzit zgomote la uşă. În casă au intrat doi bărbaţi cu feţele acoperite cu cagule şi înarmaţi cu pistol şi puşcă de vânătoare. Cei doi agresori au spus câteva cuvinte într-o italiană stâlcită, l-au lovit la picioare în mod repetat cu patul puştii pe tânăr şi apoi l-au legat pentru a-l imobiliza. Făcându-l inofensiv pe tânăr, au obligat tânăra la trei acte sexuale complete. După ce au comis violenţa, agresorii au plecat, nu înainte de a trage în aer un foc de puşcă.

La locul faptei a venit Poliţia criminalistică. Cele două victime au fost duse la spitalul din Vittoria pentru verificări medicale. Echipa Mobilă şi Comisariatul din Vittoria au demarat o anchetă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Video/Prinţul Charles promovează imaginea Transilvaniei: “Sunt urmaşul lui Vlad Ţepeş“

Norvegienii, despre români: fac grătare cu pescăruşi şi şobolani