in

Româncă cercetată penal, a mințit polițiștii că e violată: ”Stătea la masă senină şi liniştită, cu un pahar în mână”

Româncă cercetată penal. O româncă din Italia a decis să se răzbune pe iubitul ei pentru că suspecta că a fost înşelată. Femeia a sunat la Poliţie şi a anunţat că a fost violată. Polițiștii au găsit-o la o terasă, iar acum o cercetează penal pentru denunţ fals.

Potrivit adevarul.ro, care citează presa italiană, românca, în vârstă de 30 de ani, rezidentă în localitatea italiană Fermo (regiunea Marche), a alertat forţele de ordine în urmă cu câteva zile, după ce a sunat la numărul pentru urgenţe şi a declarat că a fost violată de concubinul ei.

Sosiţi rapid la locuinţa celor doi, agenţii au constatat însă că lucrurile nu stăteau deloc aşa, iar femeia voia doar să se răzbune pe partenerul ei, pe care-l acuză că a înşelat-o.

Când poliţiştii au ajuns la locuinţa româncei, l-au găsit acolo doar pe concubinul acesteia. Bărbatul le-a oferit o versiune complet diferită faţă de cea spusă de presupusa victimă a violului la telefon.

Coșmar pentru o moldoveancă din Italia, soțul ei italian o ducea la cluburi de schimb de perechi

Româncă cercetată penal

Potrivit concubinului femeii, în momentul în care s-a întors acasă, a găsit-o pe partenera sa în stare de ebrietate, iar după ce a încercat să o convingă să nu mai bea, românca l-a acuzat că a înşelat-o şi a început să-l lovească cu palmele.

Femeia a sunat apoi la Poliţie şi a spus că a fost violată, dar nu a mai aşteptat sosirea forţelor de ordine, ci a părăsit locuinţa pentru a continua să consume alcool într-un bar.

Agenţii de poliţie au pornit în căutarea pe româncei de 30 de ani şi au scotocit toate barurile din zonă pentru a afla adevărul despre cele întâmplate.

”Stătea la masă senină şi liniştită, cu un pahar în mână”

Româncă acuzată că ar fi contribuit la moartea soțului italian, acesta o maltratase ani la rândul

„După câteva zeci de minute, românca a fost găsit pe terasa unui local din oraş, stând la masă cu un pahar în mână, dar senină şi liniştită”, au transmis poliţiştii italieni într-un comunicat citat de publicaţia locală Il Resto del Carlino. 

Întrebată de poliţişti despre cele întâmplate, femeia a confirmat cu zâmbetul pe buze cele declarate de concubinul ei şi a recunoscut că a sunat la Poliţie şi l-a acuzat de viol doar pentru a se răzbuna pe el. 

Acum femeia va trebui să răspundă în faţa legii pentru denunţ fals.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
recrutare voluntari armata

Ce se întâmplă dacă refuzi încorporarea în caz de război: se poate pedepsi cu închisoarea de la 2 la 7 ani

ioan florenta

Florența, un român a găsit un telefon mobil și l-a restituit proprietarului. Acum e judecat pentru furt: ”E absurd!”