Menu
in

Româncă de 51 de ani, găsită moartă în râul Garigliano, acuzată în trecut că a încercat să fure bani şi bunuri de la bătrâni

Poliţiştii italieni au anunţat, în cursul zilei de sâmbătă, că au identificat trupul neînsufleţit al unei femei găsită fără suflare la începutul lui octombrie, în râul Garigliano. Oamenii legii au anunţat că femeia găsită moartă era Verginica, o româncă ce şi-a pierdut viaţa la vârsta de 51 de ani.

Conform presei italiene, încă nu se ştie modul în care Verginica şi-a pierdut viaţa, respectiv dacă aceasta s-a sinucis, a murit accidental sau a fost ucisă, scrie observator.tv..

Există însă informaţii conform cărora Verginica a fost încarcerată de două ori în Italia, de fiecare dată fiind acuzată de furt. În ambele cazuri, românca a colaborat cu un conaţional identificat drept Mihai, de fiecare dată cei doi încercând să fure bani şi bunuri de la persoane în vârstă.

Pentru finalizarea anchetei, autorităţile italiene aşteaptă informaţii suplimentare de la cei care au cunoscut-o pe româncă, acestea urmând a fi primite pe adresa poliţiei din Sessa Aurunca, localitatea unde a fost descoperit trupul neînsufleţit al româncei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version