in

Româncă din Italia, ucisă de un păianjen. Femeia a murit după două săptămâni de comă

Tragedie în Sicilia, unde o româncă în vârstă de 51 de ani a murit după ce a fost mușcată de un păianjen vioară, numit astfel după desenul asemănător unei viori prezent pe spatele lui.

Micuța arahnidă o mușcase într-o zonă periferică din Marsala, unde locuia împreună cu familia sa.

Conform reconstituirilor, femeia s-a dus la spital la aproximativ o săptămână după ce a fost mușcată de păianjen, acuzând dureri la nivelul picioarelor. La scurt timp, a intrat în comă și a fost internată în Secția de Terapie Intensivă aproape două săptămâni, până la moartea ei în urmă cu patru zile.

Medicii spitalului sicilian care au tratat-o ​​au reușit să depisteze cauza exactă a decesului efectuând un examen hematologic.

Nu este prima dată când un păianjen vioară, al cărui nume științific este Loxosceles Rufescens, face victime în Italia.

În Parma, în iulie anul trecut, o fată a ajuns în spital după ce a fost mușcată de acest păianjen. Însă, în multe cazuri, mușcătura sa este complet nedureroasă. Tânăra a observat numai după câteva ore că fusese mușcată și s-a prezentat la Urgență cu febră mare și pielea roșie. În acest caz, din fericire, medicii au reușit să scoată sacul cu otravă complet și să o salveze pe fată.

Cu toate acestea, experții subliniază că acest păianjen nu este agresiv și că mușcătura sa este letală doar în rare ocazii. Pacienții care mor după ce au fost mușcați au boli preexistente severe, scrie il Giornale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ecologiștii vin în apărarea lucrătorilor din diaspora. «Sclavia românilor trebuie să înceteze»

Barman din Italia, amenințat de un român cu cuțitul: „Îi spui soției mele că vin mereu aici să beau”