Menu
in

Românca din ‘ndrangheta/ VIDEO

Echipa Mobilă din Messina a arestat-o pe Mădălina Turcanu (foto), româncă de 25 de ani originară din Bârlad, rezidentă la Reggio Calabria, în executarea unui mandat de arestare preventivă emis pe 15 martie de judecătorul pentru investigaţii preliminare de pe lângă Tribunalul din Reggio Calabria, a anunţat ANSA.

Femeia este acuzată de complicitate la asociere mafiotă, “pentru că a contribuit în mod concred la consolidarea, menţinerea şi realizarea scopurilor ‘ndraghetei”.

Românca tocmai fusese eliberată de două zile din închisoarea Gazzi (ME), când agenţii i-ai notificat un nou mandat de arest preventiv.

Mădălina Turcanu a mai fost arestată în aprilie 2011, alături de alte 8 persoane, în cadrul unei anchete care viza activitatea infracţională a clanului Lo Giudice din ‘ndrangheta.

În particular, Turcanu, legată de bossul Luciano Lo Giudice, ar fi asigurat “contacte şi schimburi de informaţii între exponenţii deţinuţi ai clanului şi cei aflaţi în libertate, în particular între Luciano Lo Giudice şi fratele lui, Antonino, şeful clanului”.

Turcanu a fost arestată în Spania şi apoi extrădată în Italia.

Iată un video realizat de poliţiştii italieni în aprilie 2011, atunci când românca a fost arestată pentru prima oară.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version