in

O româncă, îngrijitoare la Frosinone, denunțată de angajator că i-ar fi furat bijuterii din aur și l-ar fi șantajat

O româncă, îngrijitoare la Frosinone, denunțată de angajator că i-ar fi furat bijuterii din aur și l-ar fi șantajat.

O îngrijitoare româncă va ajunge în fața judecătorului pentru cercetări preliminare fiind acuzată de infracțiunea de tentativă de șantaj, anunță tg24.info.

Întâmplarea datează din 2018, când menajera, o româncă în vârstă de 49 de ani, a preluat serviciul în casa unui bătrân care locuiește în Ferentino, o localitate din provincia Frosinone, regiunea Lazio.

Italia, îngrijitoare dată în judecată de bătrânul pe care îl asista, românca era furioasă că fusese înlocuită cu o conațională

Româncă, îngrijitoare la Frosinone, denunțată de angajator

După un timp, pensionarul a descoperit că din casă lipseau numeroase obiecte din aur. Și cum casa era frecventată doar de îngrijitoare, proprietarul apartamentului a bănuit-o imediat pe româncă.

Femeia, însă, a negat acuzațiile. Ea a început să își amenințe fostul angajator, spunându-i că trebuie să îi plătească 90 de euro, altfel îi va distruge ușa de la intrare.

Sardinia, îngrijitoare româncă șantajată de un bătrân: ”Fie faci sex cu mine, fie arunc acid asupra copiilor tăi”

Cu câteva zile mai devreme, femeia fusese oprită la un control. Asupra ei a fost găsit un cuțit, un briceag cu o lamă de 16 cm lungime. Ea fusese denunțată pentru asta.

Fostul angajator, după ce a aflat că îngrijitoarea umbla cu un cuțit, imediat ce a fost amenințat de aceasta, s-a adresat imediat avocatului. Acesta a declanșat plângerea. De aici a pornit ancheta.

Audierea preliminară a fost stabilită pentru astăzi, 13 mai.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 12 In medie: 4.4]
scrisori acreditare dancau matarella

Gabriela Dancău, Ambasadorul României în Italia, a prezentat preşedintelui Republicii Italiene, Sergio Mattarella, scrisorile de acreditare

Constantin Catalin Bostan mort in accident in Italia

Român de 28 de ani mort lângă Padova, s-a izbit cu mașina de un copac