in

Româncă păcălită de un italian: „Mi-a promis că mă va lua de soție, dar mi-a furat 23.000 de euro”

Româncă păcălită de un escroc italian – Povestea unei românce din Italia, victimă a unei înșelătorii sentimentale pe Facebook. O numea „dragostea mea” și „comoara mea”, făcând-o să creadă că din acea cunoștință virtuală se va naște o familie. Între timp, îi cerea bani, pe care ea i-i trimitea mereu, cedându-i o mare parte din salariul ei de badantă.

Româncă păcălită de un escroc italian

Femeia a înțeles că ceva nu era în regulă atunci când a observat că fotografia lui era asociată unei alte identități pe un alt profil de social media. Aceasta este povestea unei înșelătorii sentimentale care a dus-o pe o femeie să îi dea unui bărbat 23.000 de euro, după ce acesta o manipulase printr-un profil fals pe Facebook. Bărbatul, folosind o identitate fictivă, acționa în complicitate cu o femeie, încercând să înșele victimele pentru a obține bani.

Terni, badantă româncă în stare de ebrietate cade de la balcon de la etajul doi

A fost o mărturie dureroasă cea făcută în tribunal, unde, în fața judecătoarei Francesca Piergallini, o femeie de origine română, venită în Italia pentru a lucra ca îngrijitoare, a trebuit să reconstituie modul în care a fost înșelată. O înșelătorie sentimentală în urma căreia victima, pe lângă pierderea banilor, trebuie să facă față și rușinii de a fi căzut în capcana întinsă prin manipularea emoțiilor.

„Mă numea dragostea mea

Româncă păcălită de un escroc italian – „Mă numea dragostea mea, comoara mea și o dată a avut nerușinarea să spună că va veni la mine să-mi restituie toți banii”, a povestit femeia la proces, citată de Gazzetta di Reggio. „La început ne scriam în engleză, apoi în italiană. Odată mi-a cerut să-i împrumut 4.800 de euro pentru a elibera un pachet foarte important, venit din Turcia. I-am dat acești bani în două rate. Îmi făcea complimente: spunea că îi place de mine ca femeie. A ajuns să spună că ne-am putea căsători. Îmi povestea că nu poate veni în Italia din cauza unor probleme legate de documente și mi-a cerut din nou bani, cu diverse scuze. Eu nu aveam acele sume și îi dădeam banii în rate. În total, i-am dat 23.500 de euro între 2016 și 2018”.

Pot instala camere video în casă și o pot filma pe badantă în timp ce îngrijește un membru al familiei mele? Ce spune legea

Femeia s-a constituit parte civilă. O mare parte din salariul ei ca îngrijitoare de aproximativ o mie de euro era cheltuit pentru a-l mulțumi pe bărbatul care o făcea să creadă că vor avea un viitor împreună. „Mi-a spus că este inginer constructor: s-a despărțit de soția lui pentru că a prins-o cu altcineva și aveau o fiică împreună”, continuă femeia. „Apoi, într-o zi, i-am găsit fotografiile referindu-se la o altă identitate, tot pe Facebook”.

Cei doi presupuși escroci, rezidenți în Reggio Emilia, sunt subiectul și a altei plângeri depuse de o femeie din Portogruaro care a căzut și ea în capcana lor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Bassano, a fost descoperit cabinet estetic ilegal, administrat de o româncă fără calificare medicală

febra denghe

Febra dengue se răspândește rapid: multe destinații de vacanță afectate – Italia cu cele mai multe cazuri din Europa