Menu
in

Româncă salvată de carabinieri la Aprilia, voia să se sinucidă aruncându-se de pe o pasarelă

ItaliaRomâncă salvată de carabinieri la Aprilia. A vrut să pună capăt la tot și s-a urcat pe o pasarelă pentru a se arunca în gol pe Pontina. Momente de cumpănă sâmbătă seară, în jurul orei 19.30, în Aprilia, la pasajul suprateran de pe Via Vallelata: un trecător a dat alarma la 112, semnalând o femeie care voia să se sinucidă.
>>> Italia, român de 39 de ani, tatăl a trei copii, cade în fața soției și moare: ”Nu suferise niciodată de vreo boală”

Româncă salvată de carabinieri la Aprilia

Mai multe mașini de carabinieri de la departamentul teritorial din Aprilia au ajuns la fața locului în câteva minute: militarii au început să vorbească cu femeia, în vârstă de 50 de ani, de origine română. Femeia, cu probleme familiale, inițial nu a vrut să aibă vreun dialog.

Mulțumită muncii de mediere a carabinierilor, aceștia au reușit să stabilească un dialog cu femeia, convingând-o să renunțe la intențiile sale. Femeia în vârstă de 50 de ani a fost transferată cu o ambulanță la Spitalul din Castelli pentru evaluare. Circulația pe Pontina a fost ușor afectată de curioși.

O poveste cu final fericit, datorită și sensibilității soldaților care au avut tactul potrivit pentru a face față unei situații obiectiv critice.

sursa: ilmessaggero.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version