in

Românce bătute şi maltratate de soţi

Şi-a incendiat soţia fiindcă era gelos pe ea. Un român de 35 de ani a fost arestat pe 11 decembrie la Roma de carabinieri pentru că a ars-o de vie pe femeie, de 29 de ani, internată cu un prognostic de 30 de zile. Bărbatul, pe timpul unei cerţi în apartamentul lor din Tor Vergata, a aruncat lichid inflamabil asupra victimei şi i-a dat foc, însoţind-o apoi la spital. Femeia s-a prezentat la Urgenţă singură, încă conştientă, iar soţul o aştepta afară: la scurt timp după a fost arestat.

Un episod similar a avut loc lângă Perugia, în localitatea Vallo di Nera. Pe 13 decembrie, un român s-a întors beat şi şi-a snopit soţia în bătaie, în faţa copiilor minori. După mai mult lovituri femeia a reuşit să se refugieze într-o cameră cu copiii.

Vecinii au alertat carabinierii. În acel moment, românul a încercat să evite arestarea, aruncându-se de la balcon. Însă înainte de ase lansa, a aruncat afară diferite obiecte, haine şi o pătură, care s-au dovedit fundamentale pentru supravieţuirea sa.

Bărbatul s-a aruncat în gol, însă doi carabinieri, pentru a limita consecinţele căderii, au întins pătura, pentru a atenua impactul corpului cu solul. Bărbatul, salvat astfel de agenţi, a fost internat în spital cu un prognostic de 30 de zile pentru numeroasele răni suferite şi s-a ales cu un denunţ pentru rele tratamente.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În ciuda crizei, Cerasella Jica investeşte în turism. Destinaţia: România

Arestat la Londra pentru o crimă comisă în Sicilia în 2008