in

Românul Michele Buga a murit pentru a-și salva câinii, acum aceștia au fost adoptați: ”Vor trăi împreună”

ItaliaRomânul Michele Buga a murit pentru a-și salva câinii, acum aceștia au fost adoptați, scrie milano.corriere.it. Lucian, fiul lui Michele Buga, care a murit la vârsta de 60 de ani când a fost măturat de o avalanșă în pasul Emet: „Ne-a contactat o familie iubitoare de husky care locuiește în Madesimo. Ne-ar fi plăcut să le păstrăm noi, dar locuim într-un apartament”.

Citiți și: Italia, sfârșit tragic pentru Mugurel Buga, un sportiv desăvârșit, îngropat în zăpadă de o avalanșă: încerca să își salveze câinii de pe munte

Timun și Garry au fost adoptați. Aceștia vor putea continua să locuiască împreună. „Am fost contactați de o familie iubitoare de husky, care locuiește în Madesimo, nu departe de locul unde tata și-a pierdut viața. Vor veni să-i ia în zilele următoare”, spune Lucian, fiul lui Michele Buga, 60 de ani, de origine română, un profesor de matematică răpus de o avalanșă în timp ce urca în pasul Emet, în partea superioară a Văii Spluga, încercând să-și recupereze câinii pierduți în viscol în timpul unei drumeții.

„Ne-ar fi plăcut să le ținem cu noi, dar locuim într-un apartament. Căutăm pe cineva care să aibă grijă de ei”, a făcut apel Lucian. Răspunsul nu a întârziat să apară. „Dintre numeroasele apeluri telefonice și e-mailuri pe care le-am primit, ne-am gândit că vârfurile din Valtellina ar putea fi locul cel mai potrivit pentru ei. În curând vor alerga din nou în zăpadă. Așa cum și-ar fi dorit tatăl nostru”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
Lipsă acută de medici și asistente în Italia

Numai bolnav să nu fii: În Italia lipsesc 30.000 de medici și 250.000 de asistente

fotomodel violata roma

Fotomodel, în vizită la Roma, violată de un român, statul italian nu oferă nicio despăgubire