Menu
in

Ronciglione, a tras cu pistolul în casă pentru a-și scoate în stradă partenera româncă și copiii ei, italian arestat

S-a certat cu partenera de viață, a amenințat-o cu pistolul în fața fiilor, apoi a tras un foc, din fericire în jos. Poveste urâtă de certuri familiale s-a întâmplat la Ronciglione, în provincia Viterbo, unde carabinierii au arestat un bărbat de 49 de ani.

Totul a început când bărbatul, un fost agent de pază care s-a mutat la Bracciano, a început să se certe din motive neînsemnate cu partenera de viață, o româncă de 43 de ani. Cearta a început cu vorbe urâte și apoi încet-încet spiritele s-au aprins până când bărbatul a intrat în dormitor și a luat pistolul pe care îl deținea în mod regular. După ce l-a armat, cu scopul de a o constrânge pe femeie să iasă din casă cu cei doi fii ai săi, a tras un foc de armă în podea.

Femeia a rămas împietrită și pe moment nici măcar nu a ieșit din casă de frică.

Ulterior la fața locului au sosit militarii de la Arma care au reconstituit cu femeia cele întâmplate. Carabinierii interveniți au procedat apoi la efectuarea unei percheziții în locuință găsind atât arma utilizată, cât și cartușul și glonțul tras. Bărbatul a fost declarat în stare de arest pentru violență privată.

Judecătorul l-a eliberat și a dispus măsura preventivă de interzicere a apropierii de victimă.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version