in

Rovigo, abordau bătrâni pentru sex, apoi le dădeau somnifere şi îi jefuiau

Fusese abordat de fata care, şoptind o propunere cu caracter sexual, l-a adus în stare de confuzie astfel încât să lase să-i fie furat ceasul. Bătrânul de 78 de ani, câteva zile mai târziu, a recunoscut-o într-o fotografie a forţelor de ordine publicată în Il Gazzettino.

Carabinierii s-au pus pe urmele femeii. Au descoperit-o în compania unui tânăr de-o vârstă cu ea, 25 de ani, şi acesta român şi la fel ca şi ea rezident în Spania, în timp ce abordau bătrâni în centrul localităţii Rovigo. În maşină aveau un flacon cu somnifere pentru a-şi „ameţi” prăzile. Ambii au fost denunţaţi.

Bătrânul are 78 de ani, însă este activ şi foarte lucid. După ce a suferit acea înşelătorie, a observat în ziar chipul unei tinere românce denunţată împreună cu partenerul de viaţă pentru posesie de unelte pentru dat spargeri, a citit apelul carabinierilor lansat pentru a înţelege dacă acel cuplu a pus la cale şi alte lovituri, a format 112 şi a spus: „O recunosc”.

Verificarea investigatorilor a permis să se clarifice că efectiv persoana era aceeaşi cu cea pe care o văzuse bătrânul. A explicat că a fost ademenit cu propunerea unui raport sexual, îmbrăţişat în centrul localităţii Rovigo. Totul în timp ce femeia îi desfăcea de la încheietură ceasul în valoare de 500 de euro.

Bătrânul a prezentat imediat denunţ, completat la scurt timp după recunoaşterea escroacei. Astfel a fost denunţată în stare de libertate pentru furtul pus la cale. În această ocazie nu a fost posibil să i se aducă vreo acuzaţie celuilalt român prins de carabinieri în maşină.

În orice caz, rămâne valabil apelul militarilor: oricine recunoaşte cele două fotografii publicate şi este în măsură să le pună în relaţie cu furturi, înşelătorii sau alte infracţiuni, este rugat să contacteze 112.


 

Citiți și:

Sex cu plată şi şantaje, româncă de 30 de ani, arestată la Catania

Criză pe străzi, prostituatele românce din Milano s-au înjumătățit

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alo, România? Fiecare român din Italia a trimis acasă 750 de euro

Catania, trebuia să ispăşească 6 ani pentru jaf armat: român blocat în aeroport