in

Ruinată de jocurile de noroc, o româncă s-a sinucis la Roma

Motivul gestului său l-a lăsat scris înt-o scrisoare. Pentru a spune adio familiei și a-și comunica sentimentul de vinovăție. “Nu mai rezist să trăiesc cu stresul datoriilor pentru jocuri”. La 29 de ani, o frumoasă fată româncă, căsătorită, de ani de zile mutată la Roma, în cartierul Primavalle, a ales să-și ia viața pentru a se elibera pentru totdeauna de mania pentru jocuri de noroc, scrie Il Messaggero.

N-au găsit nimic de lucru, au ales sinuciderea

Femeia acumulase 7.000 de euro datorie din cauza obsesiei pentru aparatele jackpot. Tragedia a avut loc în noaptea dintre luni 22 și marți 23 iulie. Tânăra s-a îmbrăcat ca și cum ar fi trebuit să plece și apoi a intrat în baie și s-a spânzurat. Soțului și părinților le-a lăsat un bilet de adio: “Vă doresc multă fericire. îmi cer scuze, dar nu mai puteam trăi cu acel stres. Cu sentimentul de rușine. Jocul a devenit coșmarul meu”.

Italian condamnat la 18 ani pentru uciderea unei românce lângă Ferrara

Situația s-a precipitat din cauza unei datorii pe care nu reușea să o achite. Pentru a avea în buzunar bani de joc, pentru a restitui banii primiți de la amici, a ajuns să ceară mai multe împrumuturi pentru o sumă pe care ea o considera prea mare pentru posibilitățile ei. Cu munci ocazionale ca menajeră și în special din cauza dependenței ei pentru aparatele de jocuri, fata era convinsă că nu va reuși să achite suma. Poliția din Primavalle a deschis o anchetă.

Val de tentative de sinucidere între românii din Italia

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tom Jones revine în România pe 1 noiembrie

Român de 25 de ani mort într-un accident provocat de un șofer italian beat