in

Roma/ “Am jefuit prostituate românce pentru a răzbuna femeile noastre”

Un italian, angajat ca om de serviciu la statia de metrou "Piramide", a jefuit mai multe prostituate românce, pentru a-i pedepsi pe români: "Am jefuit prostituatele românce pentru a răzbuna femeile noastre, violate şi agresate de cetăţeni din Est care au invadat capitala". "Răzbunătorul" este Massimiliano Mazza, de 38 de ani, angajat pentru curăţenie ȋn garniturile metroului ȋn staţia “Piramide” la Roma, cu antecedente penale pentru furt, cu obligaţia de semnătură la unitatea carabinierilor din Monterotondo.

Explicaţia a furnizat-o cu multă convingere, când poliţiştii de la Comisariatul Colombo l-au arestat pentru jefuirea unor prostituate ȋn zonele Colombo şi Marconi.

Victimele s-au dus la Comisariat pentru a povesti cum acţiona acel bărbat blond, cu ochii albaştri, dar cu doi dinţi din faţă foarte vizibil ȋngălbeniţi şi unul lipsă. Bărbatul se ducea la bordul unei Alfa Romeo 147 gri, invita prostituata să urce, nu cerea nicio prestaţie sexuală, ȋndrepta pistolul spre ea şi cerea să i se dea poşeta cu bani, apoi o lovea ȋn cap cu patul armei ȋmpingând-o ȋn afara maşinii. Apoi fugea spre Piramide, la locul de muncă.

Pentru a evita ca victimele să noteze numărul de ȋnmatriculare al maşinii, răzbunătorul a studiat o stratagemă: la fiecare lovitură ascundea o cifră diferită a plăcuţei de ȋnmatriculare. O acţiune care a complicat destul de mult căutările poliţiştilor. La final, ȋnsă, combinaţie după combinaţie, investigatorii au strâns cercul.

Odată depistat subiectul, au arătat prostituatelor jefuite fotografia lui Mazza, care a fost imediat recunoscut tocmai din cauza dinţilor săi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bojano, ”fior di latte”

Marco Baratto, colaborare între cluburile “Rotary” din Italia şi România