in

S-a aruncat de la balcon cu fiul de 5 luni în braţe

Gestul unei mame românce a şocat oraşul Pesaro. Sâmbătă, 15 septembrie, femeia, în vârstă de 34 de ani, s-a aruncat cu fiul ei în vârstă de numai 5 luni, de la etajul al doilea al blocului unde locuia, la Rio Salso, în provincia Pesaro, scrie giornale.sm.

În urma tentativei de sinucidere, femeia s-a ales doar cu câteva fracturi, iar medicii consideră că în mai puţin de 40 de zile va putea fi externată. Fiul ei, însă, se află încă în comă la spitalul din localitate. Medicii susţin că micuţul ar putea să se salveze, deşi impactul cu solul a fost devastator.

Primul care a dat alarma a fost chiar soţul româncei, care a asistat la scenă, fără a putea interveni la timp. După ce a coborât scările în grabă, bărbatul şi-a găsit copilul la un metru de corpul mamei, plângând. El a povestit anchetatorilor că băieţelul căzuse în casă cu o lună în urmă. Îngrijorată, mama  copilului ar fi crezut că acesta va avea traume permanente de pe urma căzăturii, fapt ce i-ar fi agravat depresia.

Carabinierii au declanşat o anchetă pentru a elucida episodul, dar sunt convinşi că este vorba de o tentativă de sinucidere. Românca avea crize de depresie frecvente, după ce devenise mamă. Acum, femeia este acuzată de tentativă de omor. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Economia, dependentă de banii diasporei: 2,16 miliarde euro în 7 luni

Explozie de elevi străini în şcolile italiene: cazul Veneto