Menu
in

S-a întors din Italia și și-a ucis partenera la Bacău, bănuia că aceasta îl înșală. Criminalul a dispărut

O tânără de 30 de ani, Adriana Andone, a fost găsită moartă într-o mașină în zona Canalului Bistriţa din Bacău. Principalul suspect este iubitul ei, recent întors din Italia. Bărbatul bănuia că ea îl înșală.

Potrivit primelor reconstituiri, marți cei doi s-au luat la ceartă în mașină, iar bărbatul si-a ucis iubita în bătaie. Criminalul este căutat acum de Poliție, dar oamenii legii bănuiesc că s-a sinucis, potrivit Romania TV.

Bărbatul și-a anunțat un prieten că-și va ucide iubita, iar mai apoi se va sinucide și el. Prietenul a fost cel care a sunat la 112 și a alertat poliția.

„În urma verificărilor în zona Canalului Bistriţa a fost identificat autoturismul bărbatului, iar în interiorul acestuia a fost găsit cadavrul concubinei”, a anunţat Poliţia.

Cadavrul prezenta multiple traumatisme, anchetatorii luând în calcul ipoteza că a fost omorâtă în bătaie.

„Dumnezeu sa te aibe in pază și de acolo de unde ești sa o veghezi pe Plusica și pe ai tai părinți sa o poată creste în pace și armonie”, a scris o cunoştinţă a femeii pe Facebook.

Criminalul este căutat acum de Poliţie. Oamenii legii iau în calcul şi varianta ca acesta să se fi sinucis.

„Se fac căutări pe luciul de apă al canalului Bistriţa şi prin împrejurimi, pentru depistarea bărbatului sau a cadavrului acestuia”, potrivit IPJ Bacău.

Pompierii au trimis și ei o autospecială și scafandri la fața locului.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.es/crima-oribila-in-toledo-un-roman-si-a-ucis-sotia-cu-un-cutit-in-fata-celor-doi-copii-mici-guvernul-regional-exprima-condamnarea-ferma/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version