Menu
in

S-au spânzurat în Italia

Corpul unui bărbat de 40 de ani, de naţionalitate română, a fost descoperit luni dimineaţă în propria casă, din centrul localităţii Trappitello, lângă Taormina (provincia Messina, Sicilia).

Bărbatul, care lucra pentru o firmă din oraş, s-a spânzurat pe terasa apartamentului, fără a lăsa un mesaj de adio în care să-şi explice gestul.

Sanitarii sosiţi la faţa locului au încercat în zadar să-l reanimeze pe bărbat, al cărui corp a fost transportat la spital, unde au continuat manevrele de resuscitare.

Locuinţa românului a fost cercetată şi de carabinierii din Taorminca, care au căutat indicii cu privire la sinucidere.

Tot luni dimineaţă a fost găsit, la Mozzano, în provincia Ascoli Piceno, şi corpul Ionicăi Lazăr, o româncă de 56 de ani, stabilită în regiunea Marche. Femeia, dată dispărută pe 6 septembrie de către familie, s-a spânzurat de un copac din apropierea unui cimitir. Înainte de a comite gestul dramatic, femeia şi-a sunat sora, anunţându-şi intenţiile.

Fiul şi sora victimei au apelat imediat la poliţie, care a declanşat o vastă operaţiune de căutare a româncei, împreună cu mai multe echipaje de pompieri.

Luni a avut loc descoperirea corpului, la marginea oraşului Mozzano: femeia se spânzurase chiar în ziua în care a fost dată dispărută.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version