in

Salerno, se ducea cu bicicleta la serviciu, româncă ucisă cu mașina de un italian drogat. Pedeapsa: cinci ani de închisoare

Condamnarea lui Enrico Salluzzi la cinci ani de închisoare, zece luni de arest și patru mii de euro amendă pentru infracțiunea de omor din culpă agravat de conducere în stare de ebrietate și neacordarea primului ajutor, a fost confirmată de Curtea de Casație.

Acesta fusese achitat în prima instanță de acuzația de conducere sub efectul substanțelor stupefiante.

Era 9 mai 2015 când bărbatul de 37 de ani din Sassano (Salerno) a accidentat-o și ucis-o cu mașina sa, în timp ce se întorcea de la muncă, la Sassano, pe Carmen Elena Pavel, româncă de 27 de ani.

Tânăra se ducea cu bicicleta la serviciu, la o brutările locală. În timp ce parcurgea via Croce, bărbatul de 37 de ani, beat la bordul mașinii sale, un Honda Civic, a accidentat-o, aceasta fiind aruncată la circa zece metri. Corpul tinerei de 27 de ani a fost proiectat într-un semn rutier și aceasta a murit pe loc.

Pentru reconstituirea dinamicii accidentului au fost fundamentale înregistrările efectuate de câteva camere de supraveghere video și declarațiile unui martor.

Salluzzi, imediat după ce a accidentat-o pe Carmen Elena Pavel, la o viteză de circa 100 de km pe oră, pe o stradă unde limita este de 50 de km, a coborât pentru câteva momente din mașină însă în loc să sune la 118 a urcat din nou la bordul vehiculului și a plecat.

În iunie anul trecut, judecătorii celei de-a doua instanțe au confirmat prima sentință dată în procesul cu procedură simplificată.

Judecătorul pentru audieri preliminare de la Tribunalul din Lagonero a mers dincolo de cererile procurorului care a cerut condamnarea lui Salluzzi la 4 ani și 2 luni de închisoare, 10 luni de arest și 3.400 de euro amendă.

Acum se așteaptă decizia Tribunalului de Supraveghere pentru încredințarea bărbatului către serviciile sociale.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Antreprenor de succes în construcții la Iași: ”Jumătate din angajați au lucrat în străinătate, pe unul l-am salvat de la sclavie”

Au aruncat aurul în toaletă pentru a nu fi prinși: îngrijitoare română arestată la Piove di Sacco