in

Salerno, româncă de 31 de ani, voia să-şi „cedeze” copilul în schimbul unui loc de muncă

A încercat să prezinte o femeie româncă de 31 de ani, M.L.C., drept o italiancă de 49 din zona Salerno, astfel ca bebeluşul să figureze drept fiu celei de-a doua femei. Astfel un cuplu de italieni fărăr copii din Baronissi sperau să devină părinţi.

Însă planurile lor nu au mers la bun sfârşit, datorită unui medic de la Clinica del Sole care consultând-o pe româncă, a observat nepotrivirea cu datele personale furnizate la momentul înregistrării în clinică. Faptele datează din 23 ianuarie 2011 şi după încheierea anchetei, acum cazul este judecat de Tribunalul din Salerno.

Migraţia părinţilor schimbă viaţa copiilor rămaşi acasă. Peste 81000 de minori crescuți de bunici sau rude

Cuplul din Baronissi şi românca, care acum este de negăsit, sunt acuzaţi de tentativă de alterare a stării civile a unui nou-născut.

Românca a fost cea care a mărturisit că acel copil tocmai născut urma să-l dea cuplului pentru a pretinde că este al lor. A povestit că speranţa sa era să poată oferi un viitor mai bun celorlalţi doi copii pe care îi avea deja şi pentru care femeia din Baronissi a promis ajutor, pe lângă faptul că a asigurat-o că va avea un loc de muncă „în schimbul” nou-născutului. Între timp cuplul din Baronissi continuă să se declare străin de întreaga poveste.

Justiţia belgiană a despărțit o româncă de copilul ei. Judecătorul a decis ca România este o ţară „de mâna a doua”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Violeta Popescu, preşedinta Centrului Cultural Român din Milano: «La Congres să fie invitaţi şi români din vechea diaspora

Fano, român dependent de ”păcănele” și-a răpit angajatoarea pentru a face rost de bani de joc